Taitomaa
Retro- ja vintagetuotteiden kauppapaikka
RMfb2
 
 
Banneri_taitomaa
Small_taitomaa_bottom
Myyjäesittely
Article
 
Kilta/Teema servettirenkaat/munakupit
 
Arabian lautaset
 
Muovirasia sydän
 
Vihreät ruutukuvioidut kahvikupit
 
Pinkki-kulta-klipsikorvikset
 
Kalenteripyyhe 1992
 
Marimekon Nekku-kangas
 
Omenankukka-kappa/pöytäliina
 
Omenankukka-kapat
 
Kukkaverho
 
 
Tavarallisia tarinoita
12.02.2015
Haastattelu

Heipä hei retron ja vintagen viemät!

Aloitin Retromaan ja Taitomaan päätoimittajana ja ylläpitäjänä vuoden 2015 alussa ja alku onkin ollut tiivistä palvelun toimintaan tutustumista uudesta näkökulmasta ja kaiken uuden opettelua. Moderni kohtaa vanhan ajan tällaisessa kauppapaikassa, josta selkeästi löytää yhdestä paikasta tiettyyn aikaan kuuluvia tavaroita.

Minun elämääni vanhat tavarat tulivat rytinällä 2012, kun muutin vanhaan puutaloon, jonne edelliset asukkaat jättivät kaikenlaista pientä menneestä muistuttavaa. Vanha talo vei mennessään ja ensimmäinen huonekaluhankinta uuteen kotiimme oli vanha koivuinen senkki, jonka löysimme Porvoosta eräältä kirpparilta.  Olen aina rakastanut tavaroita, joilla on tarina ja kiintynyt tavaroihin, joita joku rakas ihminen on käyttänyt tai antanut. Mummon napit peltipurkissa ja kukkakuvioiset kahvikupit ovat tärkeitä aarteitani, vaikka niillä ei suurta rahallista arvoa olekaan.


Avasin tänne Retromaan puolelle vasta hiljattain kaupan, jolle annoin nimeksi Tavarallisia tarinoita, koska iso osa monen vanhan tavaran viehätystä on mielestäni niiden takaa löytyvä tarina ja tarinan jatkuminen uudessa kodissa. En ole hamstraaja (en ainakaan myönnä :), yritän hankkia vain sellaista, mistä oikeasti pidän ja jolle on joku tarve, mutta kyllä sitä nurkkiin silti kertyy sellaisiakin tavaroita, joista raaskii luopua.


Toivon kaikille Retromaan käyttäjille oikein ihanaa kevättä, myynnissä oleville tavaroille uusia koteja ja kaikille hyviä löytöjä!


Anu J-U /päätoimittaja & ylläpitäjä

 

Ilmoituksia katsottu tänään: 29